Davimpex

Over ons

Davimpex Group is opgericht om de Europese bedrijven te ondersteunen en begeleiden in het voortraject én tijdens het zakendoen in Rusland. Dit geldt zowel voor import als export van goederen.
Wij hebben ons brede scala aan diensten maximaal aangepast op de wensen en behoeften van de Europese bedrijven, om de drempel voor zakendoen met Russische bedrijven zo ver mogelijk te verlagen.

Davimpex Group neemt uw zorgen weg en vertaalt ze in oplossingen.

Uit ervaring weten we dat dure, uitgebreide marktonderzoeken niets brengen en uiteindelijk in de kast zullen belanden. Theorie op papier verschilt enorm van de realiteit.

Door middel van onze werkwijze en aanvullende diensten zorgen wij er voor dat uw uitdagingen in oplossingen worden omgezet. Het zal dan niet eindigen bij alleen maar vooronderzoek en aanbevelingen, maar Davimpex Group zal u dan ook graag verder ondersteunen om de gestelde doelen te bereiken.
Wij kunnen ook als uw “externe verkoopafdeling” voor Rusland fungeren die zorg zal dragen voor onderhoud en uitbouwen van de relaties met uw Russische zakenpartners.

Onze missie:

Wij bieden maatwerkoplossingen en vormen een belangrijke schakel tussen Europese bedrijven die geïnteresseerd zijn om handel met Rusland te drijven. Onze westerse denkwijze, Russische werkwijze en efficiency zal resulteren in gezamenlijk succes.

Onze visie:

Wij willen behoren tot de TOP 3 van beste dienstverleners op het gebied van zakendoen met Rusland door de juiste en creatieve maatwerkoplossingen aan te bieden.

Wij staan voor u klaar!

Davimpex Group, LLC

Adres

  • Moskou, Ul. Leninskaya Sloboda 19​

© All rights reserved 2020

Bedrijf*:
Uw naam*:
Telefoon*:
e-mail*:
Bericht:
Akkoord voor verwerking van persoonsgegevens.

×
Company*:
Name*:
Phone*:
e-mail*:
Message:
I agree with processing of personal details.

×
Company*:
Name*:
Phone*:
e-mail*:
Message:
I agree with processing of personal details..

×
Компания*:
Ф.И.О*:
Номер телефона*:
Е-mail адрес:
Сообщение:
Согласие на обработку персональных данных.

×